Misija i vizija

"Ovdje smo da ostavimo trag u univerzumu. Zašto bi inače bili ovdje?"
Steve Jobs

Misija

Naša misija je da budemo partneri sa pružaocima usluga, vladama, preduzećima, kontraktorima i konsultantima pomažući im pri kreiranju, izgradnji i održavanju najinovativnijih, ekoloških, pouzdanih i isplativih ELV sistema ili struktura zelenog okruženja te ispunjavanju rastućih potreba.

 

Vizija

Naša vizija je da neprekidno poboljšavamo način našeg rada kako bismo donijeli što veću vrijednost za naše kupce, dioničare, uposlenike i nabavljače.

 

Cilj

Naš cilj je da pružimo najbolja rješenja, proizvode i usluge koji garantuju uspjeh i zadovoljstvo naših kupaca.

 

Vrjednost

Vjerujemo da su pravednost, iskrenost i integritet jedini načini za dobro poslovanje. Ove vrijednosti su nam pomogle da dobijemo ugled kod odgovornih i poštovanih ljudi, istraživača, inženjera i vizionara.

 

Zavjet

Naša posvećenost inovacijama i doprinos, poverenje, poštovanje, timski rad i nefleksibilan integritet nikada neće biti ugroženi. Takođe ćemo napredovati sa brzinom, fokusom i odgovornošću. Svakodnevno, na svim nivoima, težimo ka stvaranju okruženja u kome se svaki pojedinac uključuje i vrednuje. Pošto srdačno verujemo da je monetarno dostignuće rezultat našeg upornog i pametnog rada, ponudićemo samo rješenja i proizvode koje možemo da isporučujemo kako bi zadovoljili vaše potrebe.