Sigurnosni sistemi

URFOG – Sistem maglene zaštite

 

Sistem koju upotpunosti prati našu viziju sigurnosti, koja se ne ogleda u obavještavanju nekoga o pljački i čekanju da neko dođe pomoći Vam. Umjesto toga, on Vam nudi trenutnu sigurnost, tako što sistem ubrizga maglu u prostor (50m3 u sekundi) i automatski dezorjentiše i zarobi osobu koja je došla nanijeti Vam štetu.

My Smart Remote

 

MSR je sistem koji potvrđuje konstantnost naše vizije samosigurnosti, gdje program zajedno sa komponentama, integrisan u Vaše auto, te ga na taj način čini “pametnim” ali u isto vrijeme i maksimalno sigurnim. Jedino Vi imate potpunu kontrolu nad njim!

CCTV – Video nadzor

 

Prolab, Tiandy, Neo Cloud su brendovi iz naše ponude sigurnosnih kamera. Pružaju jedinstven osjećaj sigurnosti. Odabrani tako da mogu zadovoljiti sve korisnike, od onih koje cijena najviše brine do onih kojima uopšte nije važna.

Vatrodojava

 

Razmišlajući globalno i uzimajući sve moguće probleme u obzir, obezbijedili smo vatrodojavne sisteme koji u sebi integrišu sve potrebene komponente za maksimalno efikasan nadzor, te na taj način ne ostavlja prostor za brigu. Vaš prostor je 100% siguran.

Kontrola pristupa

 

Da li trebate biometrijsku pristup, vremensku kontrolu, otključavanje vrata otiskom prsta ili prepoznavanjem lica, audio/video interfone ili neku drugu kontrolu pristupa? Kod nas sve to možete pronaći.

Izradite neograničen broj virtualnih kljčeva preko aplikacije na Vašem mobilnom uređaju i time omogućite pristup domu Vašim najmilijim.