IoT – Pametne kuće

Tehnologija koju Vam nudimo je karakteristika uspješnih ljudi, koji rade naporno za ostvarenje svojih ciljeva. I one koji svoje ciljeve ostvaruju.

Dopustite nam da Vaš dom učinimo mjestom koje će Vas stalno podsjećati kako to izgleda kada se snovi zaista ostvaruju.

Energetska isplativost i ekonomičnost

Savršena koordinacija senzora, koji procjenjuju da li treba uključiti klimu, otvoriti prozor ili samo podesiti grijanje. Sve to u zavisnosti od temperaturnih uslova.

Programirajte uređaje (peglu, električni šporet, bojler, punjač, mašinu za veš) da se sami isključe kada ih više ne koristite.

Pratite svoju mjesečnu potrošnju električne energije, locirajte najveće potrošače i reducirajte njihov uticaj na budžet.

Home center 2

Za potpunu kontrolu cijelog doma koristimo najnapredniji gateway-Home Center 2

Pametno osvjetljenje u Vašem domu

Zamislite da više ne morate razmišljati o paljenju i gašenju svjetla u Vašoj kući, jer sada to možete raditi preko Vašeg pametnog telefona, ali i podestiti FIBARO da to sam radi za Vas.

Kapije i roletne

Upravljanje vašim kapijama i roletnama bez imalo zamora. FIBARO zna kada treba da podigne roletne ili zatvori vrata garaže.

Smart HVAC

Perfektna klima u Vašem domu

Zamislite da se umorni, znojni i zagrijani (ili smrznuti) a Vaš dom je već spreman da Vas dočeka sa idealnim temperaturnim uslovima, za bilo koje doba dana ili godine, bez obzira na vremenske prilike.

Prilagođavanje Vašem raspoloženju

U harmoniji sa Vama

Dozvolite da Vaš dom pripremi atmosferu za Vas, bez obzira da li se radi o rođendanu, porodičnom ručku ili nekoj drugoj prilici. Na Vama je da se posvetite važnijim stvarima.

Siguran dom nema cijenu

Osjećaj sigurnosti je vjerovatno nešto najdragocjenije što možemo imati. Kada nam je dom siguran onda se možemo posvetiti porodici, ličnom razvoju i ličnim interesima.