O nama

SPSC Group je kompanija koja zajedno sa Vama dijeli viziju sigurnog života i pokušava iluziju sigurnosti dovesti što bliže realnosti. Vrlo je važno znati to da neko, u cilju vaše sigurnosti i mira, naporno radi, stalno nailazeći na nove probleme i rješavajući ih.

Ali to nije sve što Vam nudimo. Naša vizija se ne završava osiguravajući Vaš dom, nego čineći ga pametnim i spremnim da služi Vama, a ne Vi njemu. Upravo zbog toga, radimo sa najboljim svjetskim brendovima koje ekskluzivno donosimo u Vaše domove.

Jedini problem sa korištenjem naših proizvoda je što se teško navići na život bez njih.

SPSC Group sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima počela je 2002. godine kao jedinstveni tim za savjetovanje kompanija, zatim investiranjem kao i preuzimanjem odgovornosti za poslove. Planirali smo i implementirali veliki broj projeketa. Poznati smo po našoj strasti za konsaltingom i inovacijama i zadovoljstvom naših klijenata. Konstantno nastojimo obogatiti našu reputaciju servisima najvećih prema najvećim svjetskim standardima koje obezbjeđujemo našim klijentima. Ponosni samo da Vam predstavimo našu kompaniju i naše mogućnosti.

Naš profesionalni tim kombinuje napredno tehničko iskustvo u planiranju, programiranju, analizama rizika, studijama, finansijskom konsaltingu, energentskoj optimizaciji, regulatornoj usklađenosti, ekološkim uslugama i u mnoštvu drugih specijalnosti.

SPSC Group je provajder inovativnih globalnih rješenja , prateći posljednje tehnologije, radimo na zadovoljenju potreba klijenata i korisnika, predlažući nova rješenja za različite vrste usluga koje pružamo

Posjedujemo potrebni „know-how“ i stručnjake koji implementiraju potrebe Vašeg projekta. Poseban naglasak stavljamo na individualni konsalting kao i na sveobuhvatno i efektivno vođenje projekata.

Mi provodimo mjere za poboljšanje performansi naših usluga i racionalizaciju organizacione strukture, izgradnju stručnosti i motivacije naših ljudi, te jačanje kapaciteta za inovacije.

Mi smo posvećeni ostvarivanju prvoklasnih performansi i težimo ka stalnom rastu i poboljšanju kako bismo dostigli  lidersku poziciju u svim segmentima gdje smo zastupljeni.

Danas se suočavamo sa velikim izazoima: globalno zagrijavanje, osiromašenje prirodnih resursa, porast populacije, povećanje potražnje energije, povećanje cijena energije kao i nejednaka raspodjela izvora energije. Svi ovi faktori doprinose prekoj potrebi za pametnim življenjem u zelenom okruženju.

SPSC Group je “razvio” tim stručnjaka, uključujući inženjere i tehničare koji su visoko obučeni da nude usluge inženjeringa, nabavke, izgradnje i popunjavanja za ELV (Sistemi niskog napona) i IoT sisteme sa naglaskom na izgradnji inteligentnih kontrolnih rješenja.

Aktivno prisustvo na regionalnom i međunarodnom tržištu oduvijek je bio strateški cilj za vrhunske rukovodioce ove grupacije. Zbog toga, u cilju postizanja ovog cilja, bliska saradnja među SPSC grupom kompanija omogućila nam je da ponudimo odgovarajuća rješenja i usluge na visokom međunarodnom nivou.

SPSC nudi različite vrste proizvoda i usluga na Bliskom istoku kao i regionu Jugoistočne Evrope. Ponuda uključuje: konsultacije, dizajn, usluge inžinjeringa i instalacija, i naravno snadbjevanje materijala i opreme.

Kombiniranjem naše poslovne etike sa našim znanjem i iskustvom kao i našim strateškim savezima, našim cjenjenim klijentima garantujemo da će njihovi projekti biti izvršeni na najprofesionalniji način, osiguravajući vrijednost, kvalitet i pripravnost.

Ova grupa je osnovana da služi svojim klijentima i iznad njihovih očekivanja, iz godine u godinu. Shvatamo to kao poboljšanje naše industrije; obavezni smo da usavršavamo i iskoristimo našu oblast, a ostavljamo za sobom nasljedstvo za buduće generacije.

WALID SHIHADEN
CEO – Izvršni direktor

“U današnjem svijetu koji se mijenja nevjerovatnom brzinom, stajanje iza svojih principa integriteta i odgovornosti je važnije nego ikada, ako želimo da sigurni dočekamo budućnost kakvu zamišljamo. Kao kompanija koja dijelom mijenja tu budućnost svojim inovativnim  tehnologijama i rješenjima, održivost i odgovornost se nalaze u samom centru naše misije. To je sigurno najispravnija stvar koju možemo uraditi, a na kraju krajeva i odličan biznis, također. Sa ogromnim iskustvom kroz poslovanje po cijelom svijetu, mi smo u poziciji uticati na taj svijet na pozitivan i upečatljiv način.

Vjerovanje  da jedino stavljajući ČOVJEKA u centar svega što radimo, je naš osnovni princip poslovanja. Jer jedino razumijevajući činjenicu da se tehnologija razvija kako bi nam olakšala život, a ne kako bi postala sama sebi svrha, možemo zajedno graditi blistavu budućnost za kakvu smo stvorili sve preduslove.”

LET’S MAKE IT SMART